Levyt POLYURETAANI - FOAM PIR Therma

Levyt POLYURETAANI – FOAM PIR Therma

Levyt polyuretaania PIR therm on paras mahdollinen ratkaisu ongelmiin lämmöneristys saatavilla markkinoilla. Koko Eurooppa ja Yhdysvallat lämpöeristyksen yleensä valita polyuretaanivaahto PIR. Tämä on kohtuullinen ylivoimainen suorituskyky levyt PIR: niiden avulla säästää 100 kertaa enemmän energiaa kuin käytetään niiden tuottamiseen. PIR levyt tarjoavat säästöjä noin 40% energiaa hukkaan suhteessa rakennuksen eristys, mikä on huomattavasti enemmän kuin muilla eristeet ovat kaupallisesti saatavilla.

Plate PIR vaahto on ominaista kestää kosteutta liotuksen ja on tunteeton ilman läpikulun, mikä lisää määrä tuoretta ilmaa huoneet talon. Vesi ei tunkeudu huoneisiin, ei muodostanut kastepiste, mikä on tekijä kehittämiseen haitallisten hometta ja homeen. Solurakenteen polyuretaania ja sen tiheys emolevyt tarjoavat korkean lämpöstabiloimiseen edellytykset elämän talon, muuttamatta ehtoja eristäminen.

Polyuretaani levyt Therm on ominaista yleiskäyttöön. Tämä johtuu paitsi teknisiä etuja, mutta myös helppokäyttöisyys ja yksinkertaiset säännöt kokoonpano. Niitä käytetään erityisesti asuntorakentamisen ja teollisuuden ja kaupan.